1Biográfia


1992 novemberében láttam meg a napvilágot Zalaegerszegen, és azóta itt élek. 

Már 3-4 évesen is szerettem szerepelni, mindig a középpontban akartam lenni, sokat produkáltam magam.

1999 őszén szüleim beírattak a zalaegerszegi zeneiskolába, és már előkészítőben elkezdtem hegedülni. Akkor kezdett érdekelni igazán a zene. Ének-, szolfézs- és hegedűversenyeken vettem részt több-kevesebb sikerrel.

2003-ban apukám és én egy stúdióban felvettünk egy-egy dalt. Ekkor éreztem azt, hogy tényleg szeretem a zenét, és ő is szeret engem.:)

2007-től már egyre több helyen léptem fel énekekkel, de mindeközben a hangszerem elhanyagolttá vált. Úgy éreztem, az énekléssel jobban ki tudom fejezni az érzelmeimet, így 2009-ben  felhagytam a hegedüléssel - mintegy 10 évnyi tanulás után.

Ezek után már csak a hangomra koncentráltam, mindenhol kerestem a fellépési lehetőségeket.

2009 januárjában felvételt nyertem egy közismert internetes rádióba - ami akkor nagy szó volt -, és műsorvezetői poszton dolgoztam ott több, mint egy évig. Sok dj-t, zenészt, és producert megismertem, de ezt akkor még nem fogtam fel, mekkora segítség lesz ez nekem a későbbiekben. A rádiózással egyszerre kezdtem el foglalkozni spot-készítéssel, ami szintén nagy dolognak számít, hiszen elenyésző az ilyen munkát is vállaló, zenével foglalkozó egyének száma.

Ez alatt folyamatosan felléptem kisebb-nagyobb rendezvényeken, mint pl. lakodalmakon, szalagavatókon, alapítványi bálokon, ballagásokon, születés- és névnapi bulikon, valamint egyéb rendezvényeken. Egyre több embert ismertem meg, így ezzel én is egyre ismertebb lettem.

2009 nyarán  egy - még rádióból megismert - dj, Vinyl Breaker (Berry van Grand) keresett meg egy éneklési lehetőséggel. Akkor ismertem meg Dömötör Balázst (www.domotorbalazs.hu), aki azóta is nagyon sokat segít nekem zenei téren. Az ő stúdiójában (Truesound Studio, www.truesound.hu) vettük fel az újonnan szerzett zene vokálját. A dal 2009 végére el is készült (Dj Raul vs. Record Breaker feat. Klau), és a Falling címet kapta. Ekkor már folyamatos jelleggel énekeltem, sok fülbemászó, és ismert dalra vokáloztam (pl. Dömötör Balázs - Ó, baby várj, Dömötör Balázs - Csöngess be hozzám jóbarát, Dömötör Balázs - Szivárvány, Vivien - Ne ébressz fel, stb.).

2010-től új zenészekkel dolgozom együtt. Dj Molek & Adams-X zenéihez adom mostanság a hangom. Az első új dal a Partylight címet kapta, de most egy feldolgozáson munkálkodunk (Mike Oldfield - Man in the rain). 
Dj Klinx-szel (www.djklinx.hu) is  összeálltam egy dal erejéig, ami a Vágy címet kapta. 2010.05.20-án meg is jelent a maxi, ami nagy sikert aratott a zenei életben.