12010. augusztus 8., vasárnap

Dabronci falunapon jártam


A legutóbbi fellépésem szombaton (2010.08.07-én) 15 órakor volt Dabroncon. Jó volt a hangulat, a falubeliek nagyon kedvesek voltak. 
 
A közönség lelkes volt, szerencsére az időseknek és a fiataloknak is mosolyt tudtam csalni az arcára. Elég sokan ismerték a dalaimat, mert feldolgozásokat énekeltem, így a közönség nagy részét be tudtam vonni az éneklésbe.

A "Börtön ablakában" című dalom nagy sikert aratott, hiszen az ugyancsak egy feldolgozás. Szinte minden sorban volt olyan, aki velem dalolászott.

A szervezőknek köszönhetően hangszigetelt, és fedett sörsátorban zajlottak a fellépések, így az eseményen részt nem vevőket sem zavarta a hangos zene, viszont akit érdekelt, az kiválóan szórakozott, hiszen jó volt a sátor akusztikája.

Időközben megeredt az eső, és kicsit lehűlt a levegő, de ez sem zavarta meg a kitűnő hangulatot. Sajnos nem sokáig tudtunk maradni a párommal, így az esti buliról nem tudok beszámolni, de biztosan az is fergetegesre sikerült. 

A mulatságot szolgáltató zenekarról annyit tudok, hogy a Flextronics biztonsági őrei, sajnos több infóval nem rendelkezem róluk.

A hangosítás szuper volt, komoly hangtechnikával rendelkezik a falu, így nagyobb galiba nem is volt, minden gördülékenyen ment.

Ezúton is köszönet Varju Zsoltinak, a hangtechnikusnak a frankó munkájáért! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése